FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Ajax verwikkeld in transferstrijd’

Ajax en Feyenoord hebben hun vizier gericht op dezelfde speler. Volgens The Daily Mail gaat het om de jonge Japanse spits Keisuke Goto (18).

Wel hebben beide clubs met een flinke concurrentie te maken. Zo zijn West Ham en Chelsea ook voor hem in de markt. Hij is met een lengte van 1,91 meter een opvallend lange spits en scoorde in februari bij zijn debuut als prof gelijk twee keer.

Het medium schrijft dat zijn stijl te vergelijken is met die van Harry Kane: “Hij laat zich graag terugzakken en bemoeit zich met de opbouw voordat hij zijn snelheid gebruikt om in positie te komen om te scoren”, wordt het spel van de jongeling omschreven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *