FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vindt scorende spits (24) in Belgie’

Feyenoord heeft een nieuwe spits in het vizier. Het gaat om de Japanner Ayase Ueda (24) die onder contract staat bij Cercle Brugge. Hier maken verschillende buitenlandse media vandaag melding van.

Directeur Dennis te Kloese zou het in hem zien zitten. Hij speelde in het verleden voor meerdere clubs uit zijn thuisland en maakte een jaar geleden pas de overstap naar Europa. Bij Cercle Brugge kreeg hij het voor elkaar om zichzelf razendsnel te ontwikkelen.

Afgelopen voetbaljaar stond hij in de Belgische competitie maar liefst 31 keer in het basisteam en kwam hij tot 3 invalbeurten, waarin hij goed was voor 18 doelpunten en een assists. Daarnaast speelde hij nog zesmaal in het bekertoernooi. Ook daarin bewees hij zijn meerwaarde, want hij zette 4 treffers en een assist op zijn naam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *