FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet voormalig target tekenen in de Eredivisie’

Middenvelder Loreintz Rosier heeft een contract getekend bij Fortuna Sittard. Hij komt over van het Portugese Estoril. De 24-jarige speler werd vorig jaar nog in verband gebracht met Feyenoord.

“Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk”, vertelt de Fransman aan de officiële kanalen van Fortuna Sittard. “Voor mij voelt Fortuna als de juiste stap in deze fase van mijn loopbaan. Ik ga er vanzelfsprekend alles aan doen om er, samen met mijn teamgenoten, een mooi seizoen van te maken.”, aldus Rosier.

Hij promoveerde vorig seizoen met Estoril naar het hoogste niveau van Portugal. De 1,90 meter lange middenvelder imponeert dit seizoen in de Primeira Liga, waar Estoril op een prima achtste plaats staat. Rosier speelde tot dusverre 31 competitiewedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam. Eerder was de verdedigende middenvelder actief bij Paris FC, Sochaux en Vitória Guimarães.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *