FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Droomaanwinst Feyenoord staat voor knaltransfer’

De transfer van Danjuma van Villarreal naar AC Milan is een stuk dichterbij gekomen. Alleen moeten de partijen het nog eens worden over één zaak. Hier maakt het Spaanse medium Relevo melding van.

Hij werd eerder gelinkt aan Feyenoord, maar AC Milan ligt nu op pole position om de Nederlander over te nemen van Villarreal. De aanvaller heeft zelf al een akkoord bereikt met de Italiaanse club, die nu onderhandelt met Villarreal. De Spanjaarden gaan Danjuma verhuren, maar willen ook een verplichte optie tot koop opnemen in de overeenkomst. Daar valt of staat de deal nu mee.

Aanvankelijk werd er gesproken over een normale optie tot koop, waarbij Milan uiteindelijk zelf zou kunnen kiezen of ze die lichten. De eisen die Villarreal stelt zijn sowieso niet mals: de Spanjaarden willen dat Milan garant staat voor het volledige jaarsalaris van Danjuma, net als de afschrijving op de jaarrekening van zijn transfersom van vijf miljoen euro.

One thought on “‘Droomaanwinst Feyenoord staat voor knaltransfer’

  1. wat is er interessant of belangrijk aan dit bericht? hij komt niet dus , denkt alleen maar aan het geld dus wegwezen met die flauwekul en onzin verhalen, supporters willen en houden alleen van concreet transfer nieuws wat alleen Feyenoord aan gaat voor het nieuwe seizoen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *