FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Standvastig Feyenoord: ‘Nee is ook een antwoord, he’

Feyenoord heeft ook een derde bod van Rangers op Danilo afgeslagen. Directeur Dennis te Kloese is niet voornemens om de Braziliaanse aanvaller deze zomer te laten vertrekken.

Hij kwam vorig jaar transfervrij over van Ajax en ligt nog voor drie jaar vast in Rotterdam. “Danilo is ongelooflijk belangrijk bij ons. Als speler, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van Igor Paixao, die zonder de aanwezigheid van Danilo nooit zo ver zijn geweest als dat hij nu is. Bovendien heeft hij nog een driejarig contract bij ons”, stelt Te Kloese tegenover het Algemeen Dagblad.

Te Kloese houdt nog een slag om de arm en benadrukt dat enorme aanbiedingen niet te weigeren zijn. De insteek is wel om Danilo nog minstens een jaar te behouden. Het bod van zes miljoen euro dat Rangers voor hem neer heeft gelegd is inmiddels van tafel geveegd. “Nee is ook een antwoord, hè”, besluit Te Kloese.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *