FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vleugelflitser zet zinnen op Rotterdams avontuur’

Luka Ivanusec wil deze zomer de overstap maken naar Feyenoord. De Kroatische vleugelaanvaller van Dinamo Zagreb heeft zijn zinnen gezet op een Rotterdams avontuur. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Hij wordt nog wel iedere wedstrijd opgesteld door zijn huidige werkgever. Zo speelde Ivanusec vrijdagavond het competitieduel met Hajduk Split en komende week wil Dinamo Zagreb de aanvaller ook inzetten bij de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. De club neemt het dan op tegen Kastana uit Kazachstan.

Ivanusec wordt gezien als mogelijke opvolger van Oussama Idrissi, die na het beëindigen van de huurdeal weer is aangesloten bij Sevilla. De 24-jarige aanvaller kan op drie posities in de aanval spelen. Het meeste rendement heeft hij op de linksbuitenpositie. Zo was hij vanaf de linkerflank goed voor tien goals in vijftien duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *