FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoord-flitser tekent contract bij Turkse tweedeklasser

Bilal Basacikoglu heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat namelijk speler voor de Turkse tweedeklasser Sakaryaspor. Dit heeft die club zelf bekendgemaakt via het medium Twitter.

Door de transfer blijft Basacikoglu actief op het tweede niveau in Turkije, al maakt de aanvaller wel promotie. Sakaryaspor eindigde vorig seizoen namelijk als vijfde in de 1. Lig, terwijl Tuzlaspor uiteindelijk veertiende werd in diezelfde competitie.

In het verleden speelde de 28-jarige linksbuiten voor SC Heerenveen, Feyenoord, Kayserispor, Trabzonspor, Gaziantep FK, Heracles Almelo en dus Tuzlaspor. Het is niet bekend voor hoelang Basacikoglu getekend heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *