FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zijn komst is voor Feyenoord niet aan de orde’

Myron Boadu werd vandaag gelinkt aan Feyenoord om de rol over te nemen van de vertrokken Danilo. Maar volgens het medium 1908  is dit helemaal niet aan de orde bij de Rotterdammers.

Hij maakte in 2021 de overstap van AZ naar AS Monaco. Die club betaalde maar liefst 17 miljoen euro voor hem. In het buitenland wist hij de voorbije twee seizoenen echter niet te overtuigen. Het zorgt ervoor dat beide partijen op zoek zijn naar een tijdelijk onderkomen.

Waar AS Monaco het liefste heeft dat Boadu, die in Frankrijk goed verdient, in de Ligue 1 blijft spelen, is de club ook bereid om naar het buitenland te kijken. Voorwaarde is echter wel dat de aanvaller een vaste basisplaats kan bemachtigen. Daarnaast hoopt AS Monaco dat de vereniging zijn salaris wil overnemen.

Na het vertrek van Danilo Pereira da Silva naar Rangers FC, lijkt Feyenoord niet aan deze voorwaarden te kunnen voldoen. Buiten een gebrek aan financiële mogelijkheden lijkt Santiago Giménez namelijk opnieuw de eerste spits te worden en moet Boadu het in Rotterdam hebben van invalbeurten. Voor beide partijen valt deze optie dan ook af.

One thought on “‘Zijn komst is voor Feyenoord niet aan de orde’

  1. niemand zal op dit moment Gimenez van zijn plek stoten, Boadu zeker niet, de enige spitsen die in aanmerking komen voor een plekje van Danilo zal Ueda -Douvikas of van Hooydonk kunnen zijn maar als 1ste Spit zal er wel heel erg veel moeten gebeuren dat ga ik niet geloven

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *