FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord geeft niet op en doet megabod’

Feyenoord heeft al haar zinnen gezet op de komst van de Kroatische aanvaller Luka Ivanusec. En volgens het medium 1908 hebben de Rotterdammers een derde bod neergelegd bij zijn werkgever Dinamo Zagreb.

De Rotterdammers proberen hem al een geruime tijd over te nemen. Waar de eerste twee biedingen van tafel werden geveegd, is Feyenoord er naar verluidt hoopvol over dat het de komende dagen wel beet heeft. De regerend landskampioen heeft namelijk een bod neergelegd dat dicht bij de vraagprijs ligt.

Feyenoord zou bijna 8,5 miljoen euro over hebben om de aanvaller naar de havenstad te halen. Daarnaast zou Dinamo Zagreb gebruik kunnen maken van enkele bonussen en een doorverkooppercentage. Het moet de Kroatische topclub in beweging brengen om snel met Feyenoord tot een akkoord te komen.

De technisch directeur verwacht naar verluidt dat er snel een deal wordt bereikt, waarna Feyenoord met Ivanušec kan onderhandelen over de voorwaarden in zijn contract. De buitenspeler wil graag naar Nederland komen, waardoor de randvoorwaarden er goed zouden uitzien. Er wordt daarom ook op persoonlijk vlak snel een akkoord verwacht.

One thought on “‘Feyenoord geeft niet op en doet megabod’

  1. D-Day vandaag, kunnen zij al die beetjes van die Azarkan-Bullaude-Tabouni en de rest van die zandbak spelers bij elkaar optellen en toevoegen aan echte aankopen, Ueda nog aan toevoegen, wel handig als je de 1ste 2 wedstrijden in de CL een spits heb staan en is Arne Slot een gelukkig mens die eindelijk die kwalitatieve groep die hij wilde tot zijn beschikking heeft en nog enkele weken kan voorbereiden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *