FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord waagt toch poging voor onhaalbare speler’

Feyenoord gaat toch een poging wagen voor de Deense vleugelflitser Gustav Isaksen. Hij werd eerder nog ingeschat als ‘onhaalbaar’ voor de Rotterdammers.

Het fanmedium 1908 wist vorige week nog te melden dat de vraagprijs voor hem simpelweg te hoog was. Zijn club FC Midtjylland zaou namelijk inzetten op een bedrag van 18 miljoen euro. Volgens nieuwe informatie denkt Feyenoord een lagere vraagprijs te krijgen van Midtjylland. De Rotterdammers zullen naar verluidt vandaag nog een bod indienen bij de Deense topclub.

Aangezien Alireza Jahanbakhsh mogelijk vertrekt bij Feyenoord is de club alvast opzoek naar een vervanger. Isaksen zou aan alle vereisten voldoen aangezien hij op alle posities in de aanval uit de benen kan én hij is ook nog eens tweebenig. Met 22 doelpunten en 9 assists tijdens het vorige seizoen heeft de 22-jarige Deen ook uitstekende statistieken voor een aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *