FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wint de strijd van Sporting en Sevilla’

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met de Japanse spits Ayase Ueda. Volgens het medium 1908 heeft hij Sporting Portugal en Sevilla afgezegd en zet hij in op een Rotterdams avontuur.

Hij maakte afgelopen seizoen indruk bij het Belgische Cercle Brugge door maar liefst 23 keer te scoren. Feyenoord nadert intussen met Cercle Brugge een akkoord over een transfersom die met bonussen en een doorverkooppercentage kan oplopen richting de tien miljoen euro. Ueda, die bij Feyenoord wordt gezien als de vervanger van de naar Rangers FC vertrekkende Danilo, kan zich daarna voor meerdere jaren verbinden aan Feyenoord.

Voor de langere termijn ziet Feyenoord in Ueda een vervanger voor Santiago Gimenez, die over niet langer dan een jaar binnen boord lijkt te behouden. De Mexicaanse publiekslieveling is flink op schot en dat heeft er voor gezorgd dat de Europese top achter hem aan zit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *