FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fortuna Sittard wil uitpakken met komst van Feyenoorder’

Fortuna Sittard wil zaken doen met Feyenoord. Ze hebben namelijk interesse in de rechtsback Denzel Hall. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Hij heeft bij de Rotterdammers nog een contract tot medio 2024. Eerder deze transferperiode werd Hall gelinkt aan SC Heerenveen, maar het zijn de Fortunezen die op dit moment concreet doorpakken op de komst van de verdediger.

SC Heerenveen blijft de situatie rondom Hall nauwlettend in de gaten houden. Milan van Ewijk wordt naar verwachting nog verkocht, maar de Friezen brachten bij Feyenoord nog geen bod uit op rechtsback Hall. Fortuna Sittard nu dus wel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *