FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘In Alkmaar spreken ze al over AZ aan de Maas’

Calvin Stengs mag zich sinds gisteren officieel speler van Feyenoord noemen. De aanvaller kwam over van het Franse Nice en tekende in Rotterdam een contract voor vier seizoenen. Hij wordt er weer herenigd met zijn oude trainer Arne Slot.

Het Algemeen Dagblad schrijft er het volgende over: “Stengs is zeker niet de eerste voormalig AZ-speler wiens carrière in Rotterdam-Zuid gereanimeerd kan worden”, schrijven Dennis van Bergen en Nik Kok in het Algemeen Dagblad. “Zowel Guus Til, Alireza Jahanbakhsh als Oussama Idrissi keerden eerder al succesvol terug op de Nederlandse velden onder de voor hun zo vertrouwde leiding.”

Van Bergen en Kok gaan verder: “Tel daarbij Slot zelf, zijn assistent Mario Pusic, de clubdokter en enkele medewerkers in de jeugdopleiding en ze spreken in Alkmaar al grappend over ‘AZ aan de Maas’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *