FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord bereikt akkoord over meerjarig contract’

Feyenoord heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Japanse spits Ayase Ueda over een meerjarig contract. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Van een transfer is nog geen sprake omdat de clubs nog niet nader tot elkaar zijn gekomen.

Voor Ueda zelf is het in ieder geval duidelijk: hij wil de stap naar Feyenoord dolgraag maken. Nu moeten de Rotterdammers en Cercle Brugge er nog zien uit te komen. Feyenoord is bereid om acht miljoen euro te betalen, maar de Belgen willen een hogere transfersom voor de Japanner. Ueda staat nog tot medio 2026 onder contract bij de Belgen.

Cercle-directeur Carlos Aviña vertelde in Het Laatste Nieuws dat Feyenoord inderdaad interesse heeft, maar dat een akkoord nog ver weg is. “Feyenoord wil hem, maar zo is er ook een club uit de Premier League, de MLS en twee clubs uit Spanje. Ons standpunt is helder: deze clubs weten precies hoe veel ze moeten betalen. Wij hebben geen haast om Ayase van de hand te doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *