FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santiago Gimenez geeft update over zijn toekomst’

Goed nieuws lonkt voor Feyenoord. Santiago Gimenez is namelijk niet van plan om Feyenoord deze zomer in te ruilen voor een nieuw avontuur. Dit liet hij weten voor de camera’s van ESPN.

Hij weet dat garanties in het voetbal niet bestaan, maar ziet zichzelf nog niet vertrekken bij Feyenoord. “Ik kan niets beloven. In het voetbal weet je nooit hoe het gaat. Maar mijn focus is hier en ik wil blijven”, aldus de Mexicaan.

De spits keerde na een korte vakantie al snel terug in Rotterdam. “Eén week is voor mij genoeg. Ik hou van voetbal, dus meer vakantie heb ik niet nodig.” Voor zijn vakantie won hij nog met zijn Mexico de Gold Cup. Giménez maakte het enige doelpunt in de finale.

Ook tegen Benfica wist de spits te scoren. Met een stiftje zette hij Feyenoord op 2-0 in het gewonnen oefenduel. Giménez heeft veel vertrouwen in Feyenoord komend seizoen. “Wij willen de landstitel verdedigen, dat verdienen we. En we gaan ook voor meer, voor de fans.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *