FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Premier League lonkt voor Quilindschy Hartman’

Quilindschy Hartman heeft zich met zijn goede spel bij Feyenoord in de belangstelling gespeeld van het Engelse West Ham United. Hier maakt ‘The Daily Mail’ melding van.

Hij brak afgelopen seizoen definitief door bij Feyenoord en die ontwikkeling is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. ‘Q’ is echter niet de eerste keuze bij West Ham United. Meerdere namen worden momenteel bekeken, waaronder Cameron Pring van Bristol City.

Ook naar voormalig Feyenoorder Ian Maatsen is geïnformeerd. West Ham United werd recent ook in verband gebracht met de 21-jarige Adrien Truffert van Stade Rennais. De Hammers lijken zich in de komende dagen te gaan melden voor Truffert, waardoor een transfer van Hartman momenteel nog niet aan de orde lijkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *