FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Twee Premier League-clubs willen toeslaan voor Feyenoorder’

Quilindschy Hartman heeft zich met zijn goede spel bij Feyenoord in de belangstelling gespeeld van zowel Burnley als West Ham United. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Maar de Rotterdammers willen hem eigenlijk helemaal niet kwijt.  De club schat zijn actuele marktwaarde in op méér dan twintig miljoen euro. Daaronder valt voor de Rotterdamse club bij voorbaat al niet te praten.” En daarboven? “Feyenoord hoopt de boot af te kunnen houden en Hartman over de streep te kunnen trekken met een contractverlenging.”

Aan het einde van het Eredivisie-seizoen 2022-2023 liet Hartman over een eventuele exit weten: “In onze sport kan je daarom ook nooit zeggen dat je voor honderd procent zeker bij een club blijft. Dat weet je gewoon niet! Maar op dit moment ben ik totaal niet bezig met een transfer. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord. Interesse zal er altijd zijn na een goed seizoen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *