FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lazio gaat Feyenoord aftroeven in strijd om transfertarget’

Het Italiaanse Lazio Roma lijkt aan de haal te gaan met Feyenoord-target Gustav Isaksen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Ze zouden naar verluidt een bedrag van 13,5 miljoen euro voor hem willen overmaken aan zijn club FC Midtjylland.

Feyenoord toonde eerder serieuze interesse in de 22-jarige Deen. De Rotterdammers kregen echter van Midtjylland te horen dat ze minimaal twaalf en een half miljoen euro willen voor Isaksen. Dat was volgens de clubleiding van Feyenoord te gortig, waardoor de interesse minder werd. Wel hoopte de club nog altijd dat Isaksen in de loop van de transferperiode nog beschikbaar zou zijn. Dat lijkt niet meer het geval te zijn door een eventuele transfer naar Lazio.

De aanvaller werd het afgelopen seizoen topscorer van de Deense competitie met maar liefst achttien doelpunten. Het Midtjylland van Isaksen eindigde daarentegen wel op plek acht in de reguliere competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *