FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Igor Paixão vroeg ploeggenoot om te blijven’

Danilo verruilde onlangs Feyenoord voor een nieuw avontuur bij Rangers FC. Hij tekende daar voor vijf jaar en de Rotterdammers kregen miljoenen euro’s overgemaakt. Igor Paixão had gehoopt dat zijn maatje zou blijven.

“Ik heb hem gevraagd om te blijven, maar dat moet hij natuurlijk zelf met zijn familie beslissen”, vertelt Paixao aan de NOS. “Ik zal altijd voor hem juichen, ik ben dankbaar voor zijn hulp. Danilo is als een broer voor me. Ik sprak nog geen Engels toen ik hier kwam. Hij heeft me heel hartelijk verwelkomd en ook zijn familie was aardig voor me.”

“Mijn doelstellingen voor komend seizoen? Daar heb ik niet met trainer Arne Slot over gesproken. Dit seizoen ga ik heel hard werken. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek wil ik sterker worden. De ploeg heeft in de voorbereiding heel hard gewerkt en ik wil de ploeg gaan helpen”, aldus de Braziliaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *