FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is mede dankzij hem de favoriet tegen PSV’

Vanavond staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op het programma in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. ESPN-analist Mario Been is lovend over de gang van zaken bij ‘De Stadionclub’ en dan met name over de trainer.

“Slot is een geschenk gebleken voor Feyenoord, daar kun je niet omheen”, zegt Been tegen het Algemeen Dagblad. “Maar vergis je niet: met het vertrek van Orkun Kökçü, Sebastian Szymanski, Oussama Idrissi en Danilo zijn ze veel doelpunten kwijtgeraakt. Ik ben oprecht benieuwd welke uitwerking dat gaat hebben, ook al ben ik zeer te spreken over de nieuwkomers.”

Been vervolgt: “Zag je met welke flair en intensiteit tegen Benfica werd gespeeld afgelopen zondag? Knap, hoor, dat je zelfs tegen Europese topclubs gewoon de baas bent op het veld. Is de verdienste van Slot. Je kunt er niet omheen dat Feyenoord mede dankzij hem favoriet is tegen PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *