FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet rekening houden met vertrek’

Feyenoord moet nog altijd rekening houden met een vertrek van sterkhouder Lutsharel Geertruida. Het Duitse RB Leipzig legde deze week een derde bod voor hem neer bij de Rotterdammers dat in de buurt komt van 25 miljoen euro.

Vooral voor hem was het verlies in de eigen Kuip tegen PSV een flinke domper. De aanvoerder van Feyenoord had extra graag met de prijs in zijn handen gestaan. De Rotterdammer weet dat er op de achtergrond weer van alles speelt op transfergebied”, schrijft de ochtendkrant.

Eerder deze week meldden vertegenwoordiger zich voor de derde keer in Rotterdam om te proberen om Geertruida los te weken bij Feyenoord. De eerste twee pogingen kwamen niet in de buurt van de vraagprijs, die algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese in gedachte heeft voor Geertruida. Maar inmiddels komt het recordbedrag dat de Rotterdammers voor Orkun Kökçü vingen van Benfica in zicht, als Dennis te Kloese überhaupt wil meewerken aan een vertrek”, zo is te lezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *