FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik denk dat Feyenoord-aanwinst naar de rechterkant verdwijnt’

Feyenoord verloor vrijdag haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen met 0-1 tegen PSV. Voormalig speler en trainer Jan Everse geeft bij ‘FC Rijnmond’ zijn visie op het vertoonde spel, en ook wat er moet gebeuren dit seizoen.

Hij gaat uitgesproken van start: “Feyenoord gaat sowieso meedraaien om het kampioenschap. Sterker nog, ze zijn voor mij de grote favoriet. Vorig seizoen won PSV de Cruijff Schaal ook en was het allemaal hosanna en zie hoe ze geëindigd zijn. Ze hebben een geweldig seizoen gehad en zijn met machtsvertoon kampioen geworden. Wel spelers kwijtgeraakt en ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaan opvangen. Hoe is de ontwikkeling verder? Want het moet elk jaar beter worden. Daar ben ik wel benieuwd naar, gaat Feyenoord die volgende stappen kunnen zetten in dit seizoen?.”

De waarde van de Johan Cruijff Schaal is overigens niet zo hoog, zo stelt hij. “Zo’n schaal zegt me niks joh, Giménez komt net aanvliegen, Stengs is er net bij. Dus dat zegt mij niet veel, maar ik denk toch dat Stengs naar de rechterkant verdwijnt. Dat blijf ik een zwakke positie vinden, daar gebeurt niet veel, het is heel voorspelbaar wat Jahanbakhsh doet. Stengs is veel creatiever, net als Paixão. Maar een nummer 10 moeten ze gaan halen. Misschien is die Japanner dat wel, hij heeft wel geweldige cijfers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *