FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord presenteert volgende week nieuwe versterking’

Feyenoord zal zich de komende week gaan versterken met de Kroatische vleugelflitser Luka Ivanusec. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. De Rotterdammers kwamen eerder tot een principeakkoord met zijn werkgever Dinamo Zagreb.

Daarbij zijn ook afspraken gemaakt over een definitieve transfer naar Rotterdam-Zuid. Ivanusec wordt al in de aanloop naar het uitduel tegen Sparta Rotterdam bij Feyenoord verwacht.

De 24-jarige aanvaller uit Kroatië speelt nog eerst het belangrijke duel tegen AEK Athene in de voorronde van de Champions League. In de return zal hij er al niet meer bij zijn, en zal hij aansluiten bij het Feyenoord van trainer Arne Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *