FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Saudi-Arabië lonkt voor oud-Feyenoordflitser’

De toekomst van Oussama Idrissi zou zomaar in Saudi-Arabië kunnen liggen. Damac FC hoopt hem namelijk te kunnen overnemen van het Spaanse Sevilla.

Die club is bereid zes miljoen euro te betalen voor Idrissi, voor wie een vijfjarig contract klaarligt in het Saudische Khamis Mushait. Dat melden Spaanse en Arabische media. Mocht de transfer rondkomen, dan komt hij er één bekende tegen: Adam Maher speelt sinds vorig jaar voor Damac.

Idrissi maakte in 2020 voor twaalf miljoen euro de overstap van AZ naar Sevilla, maar in Andalusië kwam zijn carrière nooit van de grond. De laatste jaren speelde hij op huurbasis bij Ajax, het Spaanse Cádiz en Feyenoord. Enkele maanden geleden werd hij als basisspeler kampioen met de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *