FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tuurlijk is het een mentale tik voor die Feyenoorder’

Lutsharel Geertruida zag afgelopen week een transfer afketsen naar het RB Leipzig. Een flinke domper voor het jeugdexponent van de Rotterdammers, maar Ryan Koolwijk en Luigi Bruins denken dat de verdediger er zondag gewoon weer zal staan.

“Tuurlijk is het een mentale tik”, geeft Koolwijk aan bij FC Rijnmond. “Maar ik denk dat hij zo professioneel is dat hij er dit weekend zal staan.” De 38-jarige Koolwijk moet terugdenken aan de zomer van 2011, toen hij dichtbij een overstap naar Feyenoord was. “Ik was transfervrij en werd gebeld door Mario Been, dat Leo Beenhakker contact met me op zou nemen. Een week later waren ze allebei weg. Feyenoord is wel mijn club, dus als dat een maandje langer had geduurd had ik misschien geluk gehad.”

Ook Bruins liep een mooie transfer mis. “Ik was ver met Glasgow Rangers, maar die kregen toen een claim van de belastingdienst. Dat ging dus niet door. Enorm teleurstellend, dus ik kan me voorstellen dat dit ook voor Geertruida een enorme teleurstelling is”, geeft hij aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *