FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met komst van Luka Stojkovic’

Feyenoord heeft een nieuwe aanvallende middenvelder op het oog. Het gaat om de 19-jarige Kroaat Luka Stojkovic. Hij speelt in eigen land voor NK Lokomotiva Zagreb. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

De Rotterdammers zijn druk bezig om een openingsbod op Stojkovic voor te bereiden, klinkt het. Naar verluidt wordt het eerste bod op korte termijn ingediend. Feyenoord ziet in Stojkovic een kandidaat om Ezequiel Bullaude, die vertrekt naar Boca Juniors, op te volgen. Bullaude wordt de komende anderhalf jaar verhuurd aan de Argentijnse topclub.

Het is onbekend met welk bedrag Feyenoord de onderhandelingen wil starten. De marktwaarde van Stokjkovic, viervoudig international van Jong Kroatië, wordt geschat op 1,5 miljoen euro. Naast Feyenoord zou ook Dinamo Zagreb geïnteresseerd zijn in de aanvallende middenvelder. De Rotterdammers doen ook zaken met Dinamo Zagreb: Luka Ivanusec wordt waarschijnlijk de nieuwste aanwinst.

Stojkovic speelde vorig seizoen dertig competitiewedstrijden op het hoogste niveau van Kroatië. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij vijf assists. Dit seizoen stond hij tot dusver in alle drie de wedstrijden in de basis. Eerder deze zomer was Stojkovic actief op het EK O21.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *