FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zeg maar eens ‘nee’ tegen een topclub als Feyenoord

Mocht een club als Feyenoord toenadering zoeken bij Etienne Vaessen dan zou hij zeker het gesprek aan gaan. Arne Slot heeft aangegeven te zoeken naar een nieuwe doelman nu Justin Bijlow er weer voor een lange periode uit ligt.

“Ik ben er vrij rustig onder en weet hier wat ik heb”, vertelt Vaessen aan ESPN. “Natuurlijk is het mooi dat deze clubs interesse in mij getoond hebben, maar zolang ik hier ben, geef ik alles. Tegelijkertijd heb ik ambities en wil ik graag een stap maken. We zien het wel, voor de rest doe ik mijn best bij RKC. Ik heb de afgelopen twee jaar enorme stappen gezet en ben wat rustiger, ouder en volwassener geworden. Ik doe niet zoveel gekke dingen meer.”

Vaessen zal waarschijnlijk tweede keeper worden als de interesse van bijvoorbeeld Feyenoord concreet wordt. “Zeg maar eens ‘nee’ tegen een topclub. RKC moet dan ook nog meewerken, maar zolang ik hier ben, geef ik alles en knal ik nog een jaar. Dan zien we daarna wel weer wat er gebeurt”, aldus Vaessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *