FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Europese top jaagt nog steeds op Feyenoord-troef’

Santiago Gimenez wordt nog steeds op de voet gevolgd door de Europese topclubs. Dit laat zijn zijn zaakwaarnemer Morris Pagniello weten aan Fox Sports Mexico. De Mexicaanse goalgetter zou uitstekend in de markt liggen.

Achter de schermen informeren echter nog altijd clubs naar zijn diensten. Verschillende clubs uit de Serie A, La Liga en Premier League zien het naar verluidt wel zitten om hem binnen te halen. “Santi is één van de top 10 aanvallers in Europa, vooral omdat er veel voorhoedespelers naar Saoedi-Arabië zijn gegaan”, zo legt zijn belangenbehartiger uit.

Vooral in Italië zouden meerdere partijen interesse in hem hebben. Volgens Pagniello gaat het om AC Milan, Internazionale, Napoli en Lazio die zich deze zomer bij zijn management hebben gemeld. Met zijn contractverlenging heeft Feyenoord echter een statement afgegeven dat hij deze zomer niet te koop is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *