FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Engelse topclub wil toeslaan voor Feyenoorder’

Mats Wieffer staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse grootmacht Liverpool. Hier maakt het medium Footballtransfers melding van.

Hij is pas bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord maar beleefde een stormachtige ontwikkeling. Na een moeizame eerste seizoenshelft werd hij in de tweede helft van de competitie basisspeler. Hij deed het zo goed dat hij zelfs voor Oranje werd opgeroepen en mocht spelen.

Dat heeft geleid tot interesse van meerdere Europese topclubs. Eerder werd al duidelijk dat de Italiaanse clubs Napoli en Lazio geïnteresseerd zijn in de diensten van de middenvelder, Liverpool zou daar nu dus zijn bijgekomen.

In een eerder stadium gaf Wieffer aan bij RTV Rijnmond zich niet bezig te houden met een vertrek. “Mooi om te horen dat zulke clubs geïnteresseerd zijn. Maar ik heb het gevoel dat ik sowieso nog één jaar bij Feyenoord wil blijven. Dat is het beste voor mezelf. We gaan het zien wat er gaat gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *