FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Grootmacht overweegt om aan te kloppen bij Feyenoord’

Feyenoord moet nog altijd rekening houden met het vertrek van Lutsharel Geertruida. De sterkhouder wordt namelijk nauwlettend in de gaten gehouden door de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Volgens de journalisten Christian Falk en Tobi Altschäff is hij daar de favoriet om Benjamin Pavard op te volgen.

Volgens het tweetal BILD-journalisten is Geertruida de gedroomde kandidaat voor Bayern, dat binnenkort afscheid lijkt te gaan nemen van Pavard. Hij staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract bij Internazionale. De Fransman meldde zich deze week al ziek, iets wat de geruchten over een transfer alleen maar meer heeft versterkt. Zodoende lijkt Der Rekordmeister op zoek te moeten gaan naar een nieuwe multi-inzetbare verdediger.

Bayern overweegt serieus om een poging te gaan wagen voor Geertruida. Of dat wel of niet gebeurt, is afhankelijk van hoeveel geld het gaat ontvangen voor Pavard. Geertruida heeft namelijk een afkoopclausule van 40 miljoen euro. Naast de Feyenoorder heeft de ploeg van trainer Thomas Tuchel ook andere namen op de shortlist staan. De focus ligt dus niet alleen bij Geertruida.

Begin deze maand stond Oranje-international al op het punt om naar Duitsland te verkassen. Niets leek een transfer naar RB Leipzig nog in de weg te staan. De Duitse club trok op het laatste moment echter alsnog de stekker uit de onderhandelingen, omdat zijn vraagprijs te hoog zou liggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *