FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Analist tipt Feyenoord: ‘Die jongen is wel heel erg goed’

Kenneth Perez heeft het afgelopen weekend flink genoten van het spel van Heerenveen-speler Osame Sahraoui. De Deense analist voorspelt hem dan ook een mooie toekomst.

“Wat is hij góéd, man”, zegt Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN. “Dat is echt een goede speler. Bijna altijd als iemand het leuk doet bij zo’n club denken we aan Feyenoord. Maar deze jongen is wel heel erg goed. Het is een dribbelaar; hij heeft onwijs veel dribbels. Maar ik vind wel dat hij alles wel met een doel doet. Het is niet alleen maar het hoofd naar beneden en gaan; hij positioneert zich ook heel goed. Bovendien heeft hij diepgang.”

“Ik vind het echt een zeer, zeer, zeer leuke speler om naar te kijken”, vervolgt de analist. “Vorig jaar kwam hij al als een komeet binnen. Natuurlijk kan het ook een nieuwe Sam Larsson worden: fantastisch bij Heerenveen en bij Feyenoord bracht hij niks. Maar Sahraoui is wel een speler die je graag op een iets hoger niveau zou zien. Ik weet niet of Twente geld in de portemonnee heeft, want die club zoekt ook nog een buitenspeler. Dit is een zeer interessante speler. Als hij de bal krijgt, heb je meteen het gevoel dat er iets gaat gebeuren.”

Perez ziet ook een andere club voor Sahraoui in Nederland. “AZ is natuurlijk ook een goede optie”, geeft de Deense analist aan. “Daar is Karlsson natuurlijk verkocht, dus er is geld.” Karlsson maakte voor ongeveer twaalf miljoen euro de overstap van AZ naar Bologna. De Alkmaarders lijken zich nu te versterken met Ibrahim Sadiq van BK Häcken, voor wie AZ vier miljoen euro moet betalen. Sahraoui ligt tot medio 2026 vast en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van vijf miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *