FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot ziet grote verandering binnen Feyenoord

Feyenoord-trainer Arne Slot moet bij Feyenoord een flinke puzzel gaan oplossen. En dit heeft te maken met de vele aankopen van de Rotterdammers deze transferperiode. Aankopen als Calvin Stengs hebben door de concurrentie geen vaste basisplaats en dat is een nieuw gegeven bij de Rotterdamse club.

Feyenoord won in de afgelopen speelronde met 6-1 van Almere City en krijgt 31 augustus te horen wie de tegenstanders zijn in de Champions League. De Rotterdammers kunnen de komende mét of zónder Stengs, die voor zes miljoen euro overkwam van OGC Nice, toewerken naar het miljardenbal. “Feyenoord heeft meerdere goede spelers”, meende Slot na het duel met Almere.

“Feyenoord had altijd al de beschikking over 23 veldspelers”, vervolgt de trainer van Feyenoord. “Maar dankzij geweldige transferperiodes die we hebben gehad, kunnen wij het ons nu veroorloven om spelers op de bank te hebben van echte kwaliteit. Dat is een positieve ontwikkeling die deze club heeft doorgemaakt. Het nadeel is dat de verwachtingen ook toenemen.”

De Rotterdammers moeten zich aanpassen vergeleken met de afgelopen jaren. “Maar zo werkt het bij een topclub die moet vechten om de titel te prolongeren en mee gaat draaien in de Champions League. Dan heb je meer goede spelers nodig. Voor Feyenoord-begrippen hebben we veel uitgegeven. Maar onze concurrenten geven echt nog meer uit”, besluit Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *