FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-sterkhouder: ‘Voor mij is voetbal als vakantie’

Santiago Gimenez heeft niet veel vakantie achter de rug. Hij won met Mexico de Gold Cup en moest zich niet veel later alweer melden bij Feyenoord. Toch is dit voor de goalgetter geen enkel probleem.

“We speelden aan het begin van het seizoen de finale tegen PSV, daar wilde ik bij zijn”, geeft Giménez als reden waarom hij genoegen nam met slechts een week vakantie voor de start van het nieuwe seizoen. De Mexicaan had langer vakantie mogen nemen, zo vertelt hij.

Dat wilde hij echter zelf niet: “Ik hou van het spelletje, voor mij is voetbal als vakantie”, lacht Giménez. Hij was tegen Almere City goed voor twee goals. “Ik ben erg blij. Met de overwinning en ook met mijn twee goals. Een hattrick was perfect geweest, maar ik moet blijven werken om meer te scoren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *