FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe aanwinst pakt uit: ‘Ik ga wedstrijden winnen voor Feyenoord’

De nieuwe Feyenoord-aanwinst Ondrej Lingr deed tegen Almere City nog niet mee maar zat wel met kippenvel op de tribune. Hij werd samen met Luka Ivanusec gepresenteerd aan het publiek van de Rotterdammers.

“De afgelopen dagen waren een carrousel, maar ik heb er echt van genoten. Dit smaakt naar meer”, zegt Lingr tijdens zijn presentatie. “Ik heb deze dinsdag al met het team meegetraind en ben er klaar voor. Ik ben een universele speler en zie mezelf net achter de aanvallers als een heel agressieve, op doelpunten gerichte, nummer tien. Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat ik hier wedstrijden ga winnen voor dit team.”

Lingr speelde twee seizoenen geleden al met Slavia Praag tegen Feyenoord en kan zich één moment nog goed herinneren. “Dat ik het stadion binnenkwam en de supporters Mijn Feyenoord zongen. Dat kom je nergens tegen. Dat geeft je als speler een enorme boost. Ik kijk er zo enorm naar uit om dat zelf te horen. Het geeft je een duw in de rug en maakt je enorm veel sterker”, aldus de 24-jarige middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *