FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan miljoenenaankoop lastminute gaan slijten’

Neraysho Kasanwirjo speelt pas een half een seizoen voor Feyenoord maar kan de club alweer gaan verlaten. Volgens het fanmedium 1908 wil het Oostenrijkse Rapid Wien namelijk werk van hem gaan maken.

Het medium meldt dat de Oostenrijkers een week geleden al informeerden naar de diensten van Kasanwirjo, maar nu is de club daadwerkelijk concreet geworden. De verwachting is dat Feyenoord woensdag een eerste bod van Rapid Wien gaat ontvangen. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2027, waardoor de Oostenrijkers een transfersom op tafel moeten leggen.

Het is vooralsnog onduidelijk welke vraagprijs Feyenoord in gedachten heeft, maar logisch lijkt dat de Rotterdammers minimaal de transfersom willen ontvangen die ook aan Groningen is betaald. De verdediger werd in de afgelopen winter voor twee miljoen euro overgenomen. Kasanwirjo kwam in totaal tot zeven duels voor Feyenoord en speelde voor zijn komst naar Groningen nog in de jeugdopleiding van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *