FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder (20) zet per direct punt achter loopbaan

De 20-jarige Guus Baars stopt per direct met profvoetbal. Dit heeft hij laten weten via zijn Instagram.

Hij werd door zijn werkgever Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht en maakte daar onlangs zijn debuut in het betaalde voetbal. Hij geeft echter aan geen plezier meer te hebben aan voetbal en zich op andere dingen in het leven te willen richten.

Baars speelde in totaal tien jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord en had in totaal vier seizoenen een contract. In een reactie op Instagram geeft hij aan te overwegen om onderzoeksjournalist te worden zodat hij dingen aan de kaak kan stellen die niet kloppen. Daarnaast wil hij ook moslim worden en zich alleen omringen met mensen die enthousiast zijn en net zoals hij anderen willen helpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *