FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik kijk er naar uit om kampioen te worden met Feyenoord’

Feyenoord pakte onlangs uit met de komst van Luka Ivanusec. De Kroatische aanvaller heeft zin in zijn nieuwe avontuur en heeft zich de nodige doelen gesteld voor de komende seizoenen.

“Ik kijk er naar uit om Champions League-voetbal te spelen en opnieuw kampioen te worden met Feyenoord”, zegt Ivanusec tegen De Telegraaf. “Dat zijn mijn doelen. De verwachtingen zijn hoog, maar ook bij mezelf. Nee, daar heb ik geen problemen mee. Ik blijf altijd kalm en vertrouwen houden in mezelf. Anders kan je beter niet gaan voetballen.”

“Wat Het Legioen verder van me mag verwachten? Doelpunten en assists, het helpen van het team. Iets specifieks van mijn spel? M’n kwaliteiten liggen verder bij de dribbels en één-tegen-één-duels. Ik reken erop dat het goed komt. Ja, dan weet je dat je in beeld kan komen bij clubs uit grote competities. Maar daar ben ik nu niet mee bezig”, aldus Ivanusec.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *