FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot duidelijk: ‘Op dit moment krijgt hij niet veel speeltijd’

Javairô Dilrosun is vandaag weer welkom bij Feyenoord. Gisteren tegen FC Utrecht zat de aanvaller niet op de bank, omdat hij een mooie transfer wilde realiseren. Uiteindelijk ging hier een streep doorheen.

“Hij dacht zelf dat het vrij concreet was en hij had het gevoel dat er iets kon gebeuren. Daarom trainde hij vrijdag niet mee”, zei trainer Arne Slot in Stadion Galgenwaard in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik heb hem die ruimte gegeven. Als dan later blijkt dat de transfer niet doorgaat, is het niet logisch een speler alsnog op te nemen in de wedstrijdselectie. Hij zat met zijn hoofd elders.”

Dilrosun kan nog altijd vertrekken. “Op dit moment krijgt hij niet gelijk veel speeltijd. Als Javairô er vandaag had bijgezeten, was hij waarschijnlijk ook niet ingevallen. Maar het kan bij mij over een paar maanden ook zo weer anders zijn. Spelers worden constant beoordeeld op wat ze laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *