FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot geeft Feyenoorder de wind van voren’

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Ramiz Zerrouki de wind van voren gegeven. De oefenmeester was namelijk niet gediend van zijn reactie na een wissel van de middenvelder tegen Fortuna Sittard (0-0).

De oefenmeester haalde hem tegen de Limburgers vroegtijdig naar de kant. Dat viel duidelijk niet lekker, maar stelt Marcel van der Kraan in de podcast Kick-Off: “Zerrouki had wel een basisplaats verwacht bij Feyenoord. Zerrouki is nu kwaad, en het is wel grappig wat er gebeurde.”

“Zerrouki werd er in de eerste wedstrijden afgehaald, waarna hij meteen een soort kwade kop omhoog gooide richting Arne Slot. Zerrouki liet duidelijk merken dat hij not amused was. Na afloop heeft Slot hem meteen een draai om zijn oren gegeven”, zo weet Van der Kraan.

De journalist vervolgt: “Slot heeft hem verteld dat er in de afgelopen twee jaar bij Feyenoord niet één speler is geweest die er met een kwade kop vanaf is gehaald. De grootste kwaliteit van de ploeg was de verbondenheid, de eenheid. Nu is er voor het eerst een speler die zegt: dit kan niet, ik ben voor vele miljoenen gekocht. Dat accepteerde Slot niet en die heeft dus een pittig gesprek met hem gevoerd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *