FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Straks zullen nóg grotere clubs zich melden voor Feyenoorder’

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft alle vertrouwen in de toekomst van Santiago Gimenez. De afgelopen transferperiode was er al de nodige belangstelling voor hem, en hij verwacht dat dit volgend jaar alleen maar zal gaan toenemen.

Hij spreekt met De Telegraaf over de sterke periode van zijn spits, die bij de Rotterdammers besloot te blijven. Na het verblijf van Gimenez, Lutsharel Geertruida en de contractverlenging van onder meer Quilindschy Hartman heeft Feyenoord goede zaken gedaan. “Diep in mijn hart hoop ik dat hij nog een aantal jaren bij ons speelt. Maar de volgende transferzomer kan best eens een periode worden waarin nóg grotere clubs zich gaan melden”, meent de bestuurder.

De directeur bevestigt dat er deze zomer voldoende interesse was voor de spits. “Ja, er is van alles voorbij gekomen. Maar er zit een goede kop op bij Santiago en hij heeft een geweldig karakter. Kwam er een flinke club, dan zei hij: dit is niet waar ik naar toe wil, ik wil nog helemaal niet weg. Ik wil me eerst bij Feyenoord profileren en me op Europees niveau doorontwikkelen.”

Naast Gimenez is Te Kloese ook te spreken over Geertruida. De verdediger stond in de belangstelling van RB Leipzig en vervolgens Bayern München, maar beide clubs trokken zich terug. “Zuur voor Geertruida, aan de andere kant vind ik het een groot compliment hoe hij zich heeft opgesteld. Echt, hij verdient een dikke 10. Hij zelf en ook de mensen om hem heen. Geertruida is gewoon een fantastische jongen en diep van binnen ben ik heel blij dat hij nog bij ons speelt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *