FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Uruguayaanse slager zou Feyenoorder graag bij Atletico zien’

Diego Godin zou graag zien dat Santiago Gimenez de overstap maakt naar Atletico Madrid. De Uruguayaanse mandekker heeft namelijk een hoge pet op van de Mexicaanse spits van Feyenoord.

“Ik zou hem graag bij Atlético zien. Ik weet dat hij een man is waar veel grote Europese teams belangstelling voor hebben. Dat komt omdat hij heeft laten zien een volgende stap in Europa aan te kunnen”, vertelt Godín, zelf tegenwoordig actief in Argentinië bij Velez Sarsfield, aan W Deportes.

Na vijftig optredens voor Feyenoord staat Giménez op 28 goals en drie assists. Godín kent Santi ongetwijfeld nog van interlands van Mexico, bijvoorbeeld tegen Uruguay. De aanvaller ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip. In de Champions League is Feyenoord overigens gekoppeld aan Atléti, in de groepsfase.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *