FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Villarreal lonkt voor voormalig Feyenoord-trainer’

Giovanni van Bronckhorst is in beeld bij het Spaanse Villarreal om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden. Sinds zijn vertrek bij Rangers FC in 2022 zit hij werkloos thuis.

Volgens Matteo Moretto van Relevo is Van Bronckhorst niet de enige kandidaat om het stoeltje van de ontslagen Quique Setién over te nemen. Ook Raúl, Julen Lopetegui, José Rojo Martin en Marcelo Gallardo zijn in beeld bij de club.

Van Bronckhorst was tussen 2015 en 2019 de trainer van Feyenoord. In deze periode wist de oud-voetballer één keer landskampioen te worden, twee keer de KNVB Beker te winnen en ook nog eens twee keer de Johan Cruijff Schaal binnen te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *