FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder over verandering: ‘Toen kwam ik vijf kilo aan’

Mats Wieffer heeft een stormachtige ontwikkeling achter de rug. Vorige zomer verruilde de middenvelder Excelsior voor Feyenoord en is inmiddels uitgegroeid tot international. Ook kende hij een fantastisch seizoen bij ‘De Stadionclub’.

Zijn levensstijl en lichaam veranderden in korte tijd. Wieffer hierover tegen HELDEN: “Feyenoord vond dat ik in spiermassa moest aankomen. Sinds vorig jaar ben ik veel meer met mijn lichaam bezig. In de periode dat ik geblesseerd was, deed ik veel krachttraining en kwam vijf kilo aan in spiermassa. Ik probeer die spieren nu goed te onderhouden, maar op het moment dat je veel wedstrijden speelt, val je vanzelf weer af. Daar moet ik op letten.”

Wieffer merkt ook in het veld dat hij baat heeft bij de aanpassing in zijn levensstijl. “In het veld merk ik ook dat ik een stuk sterker ben. In kopduels spring ik een stuk hoger dan voorheen”, besluit de international van Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *