FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord mogelijk zonder spits in Champions League’

Feyenoord-spits Ayase Ueda heeft bij het Japanse elftal een blessure opgelopen aan zijn linkervoet. De spits die in het oefenduel tegen Duitsland tot scoren kwam heeft het trainingskamp inmiddels verlaten. Hier maakt het medium medium Hochi News melding van.

Details over de ernst van de blessure ontbreken nog, en voor Feyenoord is het te hopen dat de Japanner snel herstelt. Eerste spits Santiago Gimenez heeft namelijk nog een Europese schorsing op zijn naam staan, nadat hij in het afgelopen seizoen een directe rode kaart kreeg in de wedstrijd tegen AS Roma, in de kwartfinale van de Europa League. De Mexicaan mist daardoor de eerste twee wedstrijden in de groepsfase van de Champions League, waarin Ueda naar alle waarschijnlijkheid aan zou treden.

Ueda spreekt uit zeer teleurgesteld te zijn over het feit dat hij in de wedstrijd tegen Duitsland vroegtijdig naar de kant moest door zijn blessure: “Het was heel frustrerend. Ik hoop dat ik goed herstel en goede resultaten kan behalen met het nationale team. Ik zal hard werken om terug te komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *