FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit en contracteert 19-jarige aanvaller

Feyenoord heeft zich versterkt met Wassim Essanoussi. Hij is een 19-jarige aanvaller die transfervrij is opgepikt door de Rotterdammers. Hij tekent een contract voor één seizoen.

Ook is er een optie voor nog een seizoen. Essanoussi zal in Rotterdam starten in het beloftenteam. De Helmonder trainde vorige week al mee met het O21-team van Feyenoord. Daarbij maakte hij dusdanig indruk dat Feyenoord hem nu een contract aanbiedt.

“Met het aantrekken van Wassim hebben we de gewenste multifunctionele speler voor Feyenoord Onder 21 binnen, die zowel op het middenveld als aan de buitenkanten kan spelen”, zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, op de clubwebsite. “Wassim is een speler die al beschikt over de nodige Betaald Voetbal ervaring. Hij trainde al even mee met Onder 21, waar snel duidelijk werd dat er van beide kanten een goede klik is.”

Essanoussi is dolblij met zijn contract in Rotterdam. “Het voelt voor mij geweldig om bij een mooie club als Feyenoord een contract te mogen tekenen. Inmiddels train ik nu twee weken mee en kan ik niet anders zeggen dan dat ik al vanaf de eerste dag het erg naar mijn zin heb. We beschikken over een goede groep die mij een warm welkom heeft gegeven. Ik hoop bij Feyenoord de stijgende lijn in te zetten en ben benieuwd wat de toekomst mij zal brengen bij de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *