FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dennis te Kloese: ‘Goed dat we die deze zomer verkocht hebben’

De aanvallers Robert Bozenik en Christian Conteh vertrokken deze zomer bij Feyenoord. Een goede zaak in de ogen van directeur Dennis te Kloese vanwege hun salaris. Dit liet hij vanochtend weten in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

Hij ging in op het tot stand komen van transfers binnen Feyenoord. “Als er van tevoren geen goed gevoel is, dan moet je het ook niet doen. Onze scouting heeft de laatste jaren laten zien dat ze heel goed en heel talentvol zijn in jongens binnenhalen. De communicatie is goed bij ons en het vertrouwen ook.”

Tuurlijk zitten er ook miskopen bij. “Dan kan je ook wel een keer een fout maken. Het zou raar zijn om de trainer er niet bij te betrekken, want de man is heel capabel. Robert Bozenik en Christian Conteh bijvoorbeeld, was een goede zaak dat we die verkocht hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *