FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wilde eigenlijk hem halen als als Kokcu-vervanger’

Dennis te Kloese wilde de Mexicaanse middenvelder Luis Chavez deze zomer eigenlijk binnenhalen als opvolger van de vertrokken Orkun Kokcu. Dit liet de Feyenoord-directeur vanochtend weten in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’ van ESPN.

Omdat Feyenoord al langere tijd wist dat Kökcü in de afgelopen zomer zou worden verkocht, werd er gezocht naar een geschikte opvolger. Daarvoor kwam het in de afgelopen winter uit bij Luis Chavez. “Het is een jongen die ik al lang ken. Ik dacht, denk, dat hij met zijn drive en spelbepalende kwaliteiten een goede opvolger voor Orkun had kunnen zijn”, vertelde Te Kloese.

Het kwam niet tot een overgang, waarbij niet duidelijk was vanuit wie de deal uiteindelijk stukliep. “Maar uiteindelijk kwamen er andere inzichten en hebben we andere spelers kunnen halen. Het was geen makkelijk verhaal geworden, maar uiteindelijk is het niet doorgegaan. Hij ging naar Dinamo Moskou. Dat was voor ons een overweging om het niet te doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *