FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘0-4 in de Johan Cruijff ArenA moet mogelijk zijn’

Voormalig voetballer Rinus Israël denkt dat Ajax het aankomende zondag zeer lastig zal krijgen. Feyenoord komt dan op bezoek en hij ziet de Amsterdammers er een waanzinnige puinhoop van maken. Terwijl zijn oude cluppie het juist helemaal op de rit heeft.

“Ajax heeft de beste spelers verkocht. Ze hebben veel geld, maar nu hebben ze opeens geen elftal. Dat is voor een voetbalclub wel heel erg vervelend”, begint Israël in het Algemeen Dagblad. “Kijk, als je beide teams op dit moment ziet, dan zou een 0-4 mogelijk moeten zijn. Ajax zal vast een andere manier van spelen hanteren. Een voorzichtige.”

Theo van Duivenbode sluit zich aan bij Israël en wijst naar afgelopen weekend, toen Ajax weggespeeld werd in Enschede. “Geen systeem, los zand, de spelers van FC Twente kregen zoveel vrijheid, dat heb ik zelden gezien”, aldus Van Duivenbode. “Maar Ajax heeft ook niet de spelers om zich in te graven zondag. Los van de vraag of het door de achterban wel geaccepteerd wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *