FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik denk dat Feyenoorder handenwrijvend voor de tv heeft gezeten’

Morgen om 14.30 uur staat de kraker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Clubwatcher Mike Verweij zag de Amsterdammers donderdag tegen Olympique Marseille weinig indruk maken, en dat heeft Feyenoord-trainer Arne Slot natuurlijk ook gezien.

In een video-item voor De Telegraaf wil Verweij het gelijkspel van Ajax niet als een opsteker zien. “De eerste twintig minuten 2-0 voor, twee goede goals. Daarna heel snel weggeven en was het weer los zand en zag het er niet uit bij Ajax. Dan kom je toch op 3-2 en een goede kans op 4-2, dus er zat wel iets meer in dan 3-3.”

Ajax gaf vooral in de omschakeling heel veel ruimte weg. Verweij denkt dan ook dat Arne Slot niet bang is geworden. “Ik denk dat Arne Slot wel handenwrijvend voor de tv heeft gezeten en echt wel kansen ziet om dit Ajax pijn te doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *