FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dennis te Kloese heeft grootse plannen met Feyenoord

Als het aan Feyenoord-directeur Dennis te Kloese ligt dan krijgen de Rotterdammers de Kuip in eigen beheer. Hij ziet namelijk veel voordelen in het overnemen van het stadion. Hij heeft zelfs al de eerste stappen gezet naar een plan hiervoor.

Bij het Ziggo Sport-programma Rondo vertelt Te Kloese dat Feyenoord De Kuip niet snel zal gaan verlaten. “Dit is ons stadion. Hier gaan en kunnen we voor een lange tijd zitten, bouwtechnisch gezien. Daar moeten we het mee doen en ons op focussen.” Wel vindt Te Kloese de situatie niet ideaal. “Ik zou heel graag veel betere faciliteiten aan onze supporters bieden en ook een sterker verdienmodel willen hebben.”

“Het is moeilijk om dingen in een monument te doen, maar je kunt ook heel creatief zijn”, vervolgt de Feyenoord-bestuurder. “Maar als de focus op een nieuw gebouw ligt, is dat weg. Het zou ideaal zijn als je overal één gesprekspartner voor hebt.” Te Kloese zou zelf het liefst De Kuip kopen. “Dat moet gebeuren, maar dan moet je wel op Champions League-niveau blijven acteren. Maar ik denk dat er nu wel mensen rondom de club bij mee willen denken.”

Volgens Te Kloese worden daarvoor nu de eerste stappen gezet. “Dat zijn we nu aan het analyseren, hoe we daar op de goede manier mee om kunnen gaan, om de club en het stadion bij elkaar te voegen. Ik denk dat het als eenheid makkelijker wordt, naar bijvoorbeeld de gemeente.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *